Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului www.neomotors.ro, recomandam citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de produse de pe site-ul www.neomotors.ro, autentificarea in conturile de client, implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in urmatoarele paragrafe.

Domeniul www.neomotors.ro impreuna cu subdomeniile, magazinul virtual si toate instrumentele software / baze de date necesare, sunt administrate de SC NEORTIC MOTORS SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu J40/9425/01.10.2009, Cod Unic de Inregistrare: RO26049750, cu punct de lucru in Bucuresti, Soseaua Pipera Nr. 48, Corp B1, sector 2.

1. Termeni si definitii

Cumparator - persoana fizica, juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o comanda.

Vanzator - SC Neortic Motors SRL prin platforma online www.neomotors.ro

Comanda - documente electronic rezultat din comunicarea intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului intentia sa de a achizitiona Produse sau Servicii de pe site. Comanda reprezinta un contract la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si Cumparatorului. 

Produse sau Serviciu - orice produse sau serviciu care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a Comenzii.

Utilizator - persoana fizica, juridica sau orice entitate juridica care are acces la continutul website-ului, prin orice mijloace de comunicare puse la dispozitie de catre SC Neortic Motors SRL prin www.neomotors.ro.

2. Accesul la site

SC Neortic Motors SRL garanteaza Utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii, fara acordul scris al acesteia.

3. Limitari ale responsabilitatilor

Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul administrat si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si “atat cat sunt disponibile" fara garantii de niciun fel.

4. Drepturile de Autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.neomotors.ro, incluzand enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC Neortic Motors SRL, a asociatilor, a partenerilor si a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC Neortic Motors SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC Neortic Motors SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Politica de preturi

Preturile Produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si contin taxa de EcoValoare si TVA.

SC Neortic Motors SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre SC Neortic Motors SRL.

6. Livrare

Vanzatorul se obliga sa livreze Produsele in sistem de curierat catre Cumparator sau la punctul de lucru SC Neortic Motors SRL, conform optiunii Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Produselor doar pe teritoriul Romaniei. 

Costul de curierat este afisat in formularul de comanda. Acesta variaza in functie de urmatorii factori:

- firma de curierat disponibila sau cea indicata de Cumparator;

- greutatea Produselor din Comanda;

- categoria Produselor din Comanda;

- numarul Produselor din Comanda;

- adresa indicata de Cumparator pentru livrare - in situatia in care adresa nu se afla in aria de acoperire a curierului se va solicita cost aditional conform cu tarifele companiei de curierat;

Mai multe detalii aici: Expedierea pachetului dumneavoastră

7. Politica de vanzare online

Efectuarea unei Comenzi ii este permisa oricarui Utilizator. Pentru motive justificate SC Neortic Motors SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Cumparatorului la unele din modalitatile de plata, sau la efectuarea unei comenzi, in cazul in care considera ca actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel SC Neortic Motors SRL.

Comunicarea cu reprezentatii SC Neortic Motors SRL se poate realiza folosind sectiunea 'Contact' din website-ul www.neomotors.ro.

SC Neortic Motors SRL poate afisa pe website informatii, bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert partener cu SC Neortic Motors SRL.

Toate tarifele aferente Produselor afisate pe wesbite sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA. Factura fiscala pentru produsele comercializate contine datele de facturare ale Vanzatorului din depozitul caruia se face livrarea sau predarea produselor catre client.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- datele furnizate de catre Client/Cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;

- compania de curierat impune restrictii de livrare cu privire la elementele Comenzii sau costuri aditionale neprevazaute;

- Produsele aflate in Comanda nu mai exista in stocul Vanzatorului, ca urmare a erorilor informatice sau a Comenzilor altor Cumparatori ce nu se reflecta inca in baza de date si implicit pe website-ul www.neomotors.ro.

Informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe website (imagini / prezentari) nu reprezinta o obligatie contractuala, acestea fiind folosite exclusiv cu titlu de prezentare.

La 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Produs, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui opinii referitoare la produsul achizitionat si la experienta de cumparare. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email folosita de Cumparator la efectuarea Comenzii. 

8. Politica de retur

Potrivit art. 9 alin (1) din Ordonant de Urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri.

Perioada de retragere expira in termen de 14 zile, asa cum este specificat si clar delimitat in cuprinsul aceluiasi articol.

Termenul este respectat daca consumatorul inmaneaza produsele catre SC Neortic Motors SRL sau unei persoane autorizate de SC Neortic Motors SRL sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat reprezentantului SC Neortic Motors SRL decizia sa de retragere din contract.

Pentru exercitarea dreptului de retragere clientul trebuie sa ne notifice decizia de retragere printr-o declaratie neechivoca la adresa de email: comenzi@neortic.ro.

Obligatiile profesionistului si a consumatorului sunt conforme cu dispozitiile art 13 si 14 din cadrul aceleiasi OUG 34/2014.

Costurile ocazionate cu returul produselor sunt suportate de consumator folosind aceeasi firma de curierat cu care s-a efectuat expedierea.

Potrivit legii profesionistul nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care reclamantul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de profesionist.

Produsul sau produsele care fac obiectul deciziei consumatorului de retragere din contractul incheiat la distanta vor fi expediate de catre consumator inapoi catre depozitul de unde s-a facut expedierea produselor. 

Produsele care prezinta urme de folosinta, montaj, lovituri, socuri, modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, etc. vor fi refuzate la retur. Refuzul produselor va fi justificat in termen de maxim 14 zile printr-un proces verbal incheiat intre firma de curierat si profesionist.

Potrivit art. 2, pct.2 din cuprinsul O.G. 21/1992 consumatorul este definit ca fiind orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

9. Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, SC Neortic Motors SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile Produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini.

In eventualitatea in care pretul Produselor / Serviciilor sau unele caracteristici ale Produselor au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, SC Neortic Motors SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

10. Politici de Confidentialitate

Pe site-ul www.neomotors.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale.

SC Neortic Motors SRL nu promoveaza spam-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.neomotors.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe www.neomotors.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".

Apelează