5 ANI GARANTIE FARA LIMITA DE KILOMETRI

Viitorul este sigur

Viitorul este sigur

Hyundai iti ofera linistea de care ai nevoie prin intermediul unui pachet de garantie caracterizat prin transparenta. Serviciul "5 Ani Garantie Fara Limita de Kilometri" reflecta angajamentul nostru de a oferi calitate si asistenta superioara.
Nu mai ramane decat sa te bucuri de calatorii mult timp de acum inainte.


Garantia "5 Year Unlimited Mileage Warranty" 

Increderea deplina in produsele noastre este sustinuta de pachetul "5 Year Unlimited Mileage Warranty", care este oferit pentru toate autoturismele noi ale gamei Hyundai (cu exceptia celor destinate activitatilor de taxi, scoli de soferi si serviciul de inchiriere masini).

Pentru modelele fabricate incepand cu anul 2017, garantia de cinci ani fara limita de kilometri se aplica doar autoturismelor Hyundai care au fost vandute initial de catre distribuitorul autorizat Hyundai catre clientul final, asa cum este prevazut in termenii si conditiile din pasaportul de service.

Pachetul include:

"5 Ani Garantie Fara Limita de Kilometri"

Prima componenta a serviciului este garantia de 5 ani fara limita de kilometri. 

Conditii de acordare garantie

CONDITII CE TREBUIE INDEPLINITE PENTRU A BENEFICIA DE GARANTIE

În Romania, garantia se aplica autoturismelor Hyundai in conformitate cu O.G. nr. 21/ 1992 cu toate modificarile si republicarile ulterioare si legea nr. 449 din 12 noiembrie 2003 modificata si republicata, implicit tuturor componentelor si dotarilor de prim montaj, cu care a fost vandut autoturismul si care prezinta defectiuni de fabricatie.

Garantia autoturismului este acordata si asigurata de producator, Hyundai Motor Company, prin intermediul Hyundai Auto Romania si/ sau reprezentantii autorizati Hyundai ai acestuia. Astfel, Hyundai Auto Romania si/ sau reprezentantii autorizati Hyundai ai acestuia isi rezerva dreptul deciziilor finale pentru orice tip de cerere in garantie.

Conditii ce trebuie indeplinite, insa fara a se limita doar la acestea, pentru a beneficia de orice lucrare in garantie:

 • Piesele sau subansamblele defecte sa faca obiectul garantiei.
 • Autoturismul sa fi fost utilizat conform recomandarilor si instructiunilor de intretinere date de producator in MANULUL PROPRIETARULUI.
 • Autoturismul sa nu fi fost modificat, sa nu fi fost folosit pentru activitati de curse sau raliuri, transport marfuri (daca autoturismul nu este destinat acestui scop).
 • Incarcarea autoturismului sa nu depaseasca limitele admise de producator.
 • In PASAPORT-ul SERVICE sa fie evidentiate in mod corect si la zi toate operatiile de service, de intretinere conform planului stabilit de catre producator in MANULUL PROPRIETARULUI.
 • Prezentarea autoturismului la un reprezentat autorizat Hyundai in cel mai scurt timp posibil (maxim 5 zile) de la data aparitiei defectiunii, situatie ce intra în obligatia utilizatorului de a limita efectul defectiunilor, eventual incetarea folosirii autoturimului defect (daca este cazul).
 • Orice piesa remediata sau înlocuita sub incidenta conditiilor de garantie ale autoturismului va beneficia de garantie pe perioada de valabilitate ramasa din garantia aplicabila initial, dar nu mai putin de 24 de luni de la data montarii acesteia.
 • Toate piesele si accesoriile originale Hyundai comercializate/ montate/ inlocuite de Hyundai Auto Romania si/ sau reprezentantii Hyundai sunt garantate, cu exceptia „Ce nu este acoperit de garantie”, 24 de luni de când s-a efectuat înlocuirea sau montarea resectivei piese sau respectivului accesoriu.
 • Reparatiile necesare in perioada de garantie sunt acoperite de garantie, pana la expirarea garantiei autoturismului nou, dar nu mai putin de 24 de luni de la data reparatiei.

ATENTIE!

Garantia se acorda doar pentru piesele sau subansamblele ce prezinta defecte de fabricatie sau defecte de material.

NU se acorda garantie pentru defectele aparute ca urmare a uzurii în timp sau a exploatarii necorespunzatoare a autoturismului.

CE NU ESTE ACOPERIT DE GARANTIE

 • Intreg autoturismul daca se constata:
  1. o utilizare si o întretinere necorespunzatoare;
  2. efectuarea de reparatii necorespunzatoare;
  3. absenta unor servicii de întretinere conform PASAPORT SERVICE si/ sau MANUALUL PROPRIETARULUI;
  4. alterarea înregistrarii sau înlocuirea aparatului de kilometraj si la care numarul de kilometri parcursi nu poate fi determinat cu exactitate;
  5. înlocuirea / montarea de piese de catre alte persoane/ reprezentate service neautorizate Hyundai.
 • Anvelopele care echipeaza un autoturism Hyundai nou sunt garantate direct de catre producatorul acestora. Pentru a beneficia de garantie trebuie sa prezentati anvelopele unui reprezentant autorizat local. Daca este necesar, Hyundai Auto România sau orice reprezentant autorizat Hyundai va poate oferi asistenta pentru orice reclamatie privind anvelopele. Nu se acorda garantie anvelopelor deteriorate în urma unui impact.
 • Orice piesa instalata de catre Proprietar/ Utilizator si pentru care acesta nu are acordul Hyundai Auto România sau a reprezentantului autorizat Hyundai.
 • Orice piese sau costuri de reparatie legate de serviciile de întretinere stabilite si recomandate de producator, înscrise în MANUALUL PROPRIETARULUI si PASAPORT SERVICE.
 • Servicii normale de întretinere, ca reglajul sistemului de directie (paralelism si echilibrare roti), reglarea motorului (sistem alimentare combustibil si injectie), reglarea sistemului de iluminare (faruri), înlocuirea becurilor, sigurantelor, bujiilor, curelelor, a contactelor electrice de orice tip, a discului de ambreiaj, a sabotilor, placutelor si garniturilor de frâna, a filtrelor, lamelelor stergator parbriz/ luneta, a lubrefiantilor si a lichidului de racire.
 • Orice defectiune ce a aparut ca urmare a neprezentarii la service pentru înlaturarea unui defect ce a dus la aparitia celui pentru care se cere lucrarea în garantie.
 • Presupusul defect care nu a rezultat direct din cauza unui defect de fabricatie sau care nu afecteaza calitatea sau functionarea autoturismului.
 • Defecte care decurg din utilizarea de piese si accesorii ne-originale Hyundai, sau utilizarea de lubrifianti, fluide sau combustibili care nu respecta specificatiile recomandate de producator în MANUALUL PROPRIETARULUI si PASAPORT SERVICE.
 • Orice defectiune cauzata de accidente de orice natura ar fi acestea sau care au la baza cauze naturale precum precipitatii, salinitate, grindina, furtuna, traznete, expunere îndelungata la lumina solara, picaturi, etc.
 • Deterioarea vopselei ca urmare:
  1. a actiunii factorilor externi: ploi acide, substante chimice, socuri mecanice, excremente pasari, insecte, seva de copaci, precipitatii industriale, sare, grindina, furtuni sau alte calamitati, etc.
  2. a actiunilor elementelor aflate pe sosea (nisip, pietris, praf sau moloz) din care rezulta ciobirea stratului de vopsea sau geamurilor.
 • Garantia vopselei si anticoroziune, se acorda doar în urmatoarele conditii:
  1. Autoturismul a fost verificat anual de catre un service autorizat Hyundai pentru integritatea stratului de protectie anticoroziv;
  2. Autoturismul nu a suferit reparatii ale caroseriei;
  3. Stratul de protectie sau vopsea nu au fost deteriorate prin contactul cu obiecte dure.
 • Defecte de aspect exterior, care nu sunt vizibile decât cu execeptia cazului în care sunt amplificate prin intermediul unor mijloace speciale sau care sunt considerate de natura estetica minora, neavând nici un efect de calitate asupra aspectului general al autoturismului, sau care reprezinta finisaje standard anticipate de producator.
 • Geamurile si parbrizul autoturismului dumneavoastra sunt acoperite de garantie doar pentru urmatoarele defecte de fabricatie:
  1. decolorari;
  2. aparitia de aer intre straturi;
  3. defecte optice de reflexie / refractie.
 • Uzura normala a tapiteriei interioare, volanului, manetelor de comanda si a altor elemente care se afla la dispozitia soferului si a pasagerilor.
 • Zgomote sau vibratii cu amplitudine sau frecventa scazuta, care sunt considerate specifice pentru caracteristicile autoturismului.
 • Scurgeri usoare de uleiuri sau lichide care nu influenteaza scaderea semnificativa a nivelului acestor fluide, din zona garniturilor de etanseitate.
 • Decalaje sau orice alte defecte care se incadreza în tolerantele de fabricatie permise si acceptate de catre producator.
 • Pierderi cauzate Propietarului/ Utilizatorului de nefolosirea autoturismului pe perioada de timp cat acesta s-a aflat imobilizat pentru reparatie in service-ul autorizat Hyundai.
 • Cheltuielile suplimentare de cazare, inchirierea unui vehicul si alte cheltuieli de deplasare, pierderea de beneficii sau alte daune ce pot aparea ca urmare a nefolosirii autoturismului.

Conditii generale garantie - autovehicule comercializate incepand cu 15.01.2011

CONDITII GENERALE DE GARANTIE TIP A

Modelele Hyundai achizitionate de la Hyundai Auto Romania sau din reteaua autorizata de dealeri din Romania beneficiaza de:

 • 5 ani garantie internationala, fara limita de kilometri si transferabila de la un utilizator la altul, acordata de producatorul Hyundai Motor Company
 • 5 ani asistenta rutiera cu acoperire Europeana, acordata de Hyundai Auto Romania
 • 5 ani cate doua verificari tehnice gratuite pe an acordate de reparatorii autorizati Hyundai de pe teritoriul Romaniei
 • 12 ani garantie antiperforare fara limita de kilometri, acordata de producatorul Hyundai Motor Company

Daca autoturismul este achizitionat in scop comercial (ex: scoli de soferi, taxi, companii de inchiriere auto, sau transport marfa, dar fara a se limita la exemplele mentionate) beneficiaza de garantie in urmatoarele conditii:

 • 3 ani garantie internationala in limita a 100.0000 km
 • 6 ani garantie antiperforare in limita a 100.000 km

Limitari conditii de garantie tip A:

 • 5 ani pentru vopsea cu urmatoarele limitari:
  1. 5 ani doar pentru rugina, cojire, inflorituri;
  2. 1 an doar pentru lipsa luciu, diferentiere nuanta, aparitia de pete, scurgeri, incretire, subtiere strat vopsea, fisuri, etc.;
  3. 3 luni doar pentru ciobiri, impuritati sau ciupituri ale stratului de lac.
 • 3 ani pentru sistemul audio
 • 2 ani pentru acumulatori si agentul frigorific A/C

Forma sistematizata a conditiilor de garantie TIP A

Conditii garantie Hyundai

Observatii:

* Garantia unui autoturism nou incepe cu data efectiva de livrare catre primul Utilizator / Proprietar

PROGRAMUL "5 YEAR TRIPLE CARE"

 • 5 ani "Garantie internationala"
  1. acordata de producator (Hyundai Motor Company) fara limita de kilometri
  2. transferabila in toata aceasta perioada de la un utilizator la altul
 • 5 ani "Asistenta rutiera"
  1. apel catre call centerul "Europe Asistance"
  2. tractarea pana la cel mai apropiat dealer agreat Hyundai pe teritoriul Romaniei si tarile din Europa
 • 5 ani "Verificari tehnice gratuite"
  1. o verificare vizuala de doua ori pe an
  2. verificari de functionare, stare curenta sau eventuale neetanseitati la:

Elemente garantie hyundai

* Aceste verificari sunt independente de intretinerea periodica.

HYUNDAI ASISTENTA

Serviciul "HYUNDAI ASISTENTA" este oferit de importatorul Hyundai Auto Romania prin intermediul pateneriatului cu Europ Assistance, incepand cu data de 15 Iunie 2010.

In cazul in care autovehiculul se afla imobilizat, Hyundai Asistenta Rutiera va este alaturi si va ofera prompt intregul sprijin pentru a depasi situatia neplacuta.

Situatii in care se poate beneficia de asistenta rutiera:

 • Defectiuni mecanice sau electrice;
 • * Chei pierdute sau incuiate;
 • * Accident rutier, furt, tentativa de furt sau vandalism;
 • * Pneuri taiate sau pana dubla;
 • * Lipsa curent sau baterie slaba;
 • * Lipsa combustibil, alimentare combustibil gresit.

*in situatile marcate cu (*), Hyundai Asistenta va organiza serviciile solicitate, dar plata acestor servicii raman in sarcina proprietarului/ utilizatorului.

Perioada de acoperire a serviciilor oferite gratuit de serviciul Hyundai Asistenta este pana la sfarsitul perioadei de garantie internationala, respectiv 60 de luni de la data livrarii autoturismului, in functie de modelul autovehiculului.

CONDITII GENERALE DE GARANTIE TIP B

Toate modelele Hyundai (cu exceptia modelelor i30 facelift, i30CW facelift, ix35, ix20, Genesis Coupe si Veloster) achizitionate de la Hyundai Auto Romania sau din reteaua autorizata de dealeri din Romania beneficiaza de:

 • 3 ani garantie internationala, fara limita de kilometri si transferabila de la un utilizator la altul - acordata de producatorul Hyundai Motor Company
 • 2 ani garantie extinsa in limita a 100.000 kilometri, respectiv anul 4 si 5, transferabila de la un utilizator la altul, doar pentru grupul motopropulsor*, valabila doar pe teritoriul Romaniei - acordata de Hyundai Auto Romania
 • 3 ani asistenta rutiera cu acoperire Europeana - acordata de Hyundai Auto Romania
 • 6 ani garantie antiperforare fara limita de kilometri - acordata de producatorul Hyundai Motor Company

Componenta GRUP MOTOPROPULSOR*:

 • Motor fara anexe: bloc cilindri/ chiulasa si componentele interne, role, intinzator si lant distributie, capac distributie, etansari si garnituri, pompa ulei, pompa apa, ansamblu baie ulei, capac culbutori.
 • Transmisie: cutie de viteze si transfer (carcasa si toate elementele interne), axe planetare (fata / spate), arbore cardanic, convertizor de cuplu si carcasa acestuia.

Daca autoturismul este achizitionat in scop comercial (ex: scoli de soferi, taxi, companii de inchiriere auto, sau transport marfa, dar fara a se limita la exemplele mentionate) beneficiaza de garantie in urmatoarele conditii:

 • 3 ani garantie internationala in limita a 100.0000 km
 • 6 ani garantie antiperforare in limita a 100.000 km

Limitari conditii de garantie tip B:

 • 3 ani pentru vopsea cu urmatoarele limitari:
  1. 3 ani doar pentru rugina, cojire, inflorituri;
  2. 1 an doar pentru lipsa luciu, diferentiere nuanta, aparitia de pete, scurgeri, incretire, subtiere strat vopsea, fisuri, etc.;
  3. 3 luni doar pentru ciobiri, impuritati sau ciupituri ale stratului de lac.
 • 2 ani pentru bateria acumulatori si agentul frigorific A/C

Forma sistematizata a conditiilor de garantie TIP B

Conditii garantie tip B

Observatii:

* Garantia unui autoturism nou incepe cu data efectiva de livrare catre primul Utilizator / Proprietar ** Componenta GRUP MOTOPROPULSOR*:

 • Motor fara anexe: bloc cilindri/ chiulasa si componentele interne, role, intinzator si lant distributie, capac distributie, etansari si garnituri, pompa ulei, pompa apa, ansamblu baie ulei, capac culbutori.
 • Transmisie: cutie de viteze si transfer (carcasa si toate elementele interne), axe planetare (fata / spate), arbore cardanic, convertizor de cuplu si carcasa acestuia.

HYUNDAI ASISTENTA

Serviciul "HYUNDAI ASISTENTA" este oferit de importatorul Hyundai Auto Romania prin intermediul pateneriatului cu Europ Assistance, incepand cu data de 15 Iunie 2010.

In cazul in care autovehiculul se afla imobilizat, Hyundai Asistenta Rutiera va este alaturi si va ofera prompt intregul sprijin pentru a depasi situatia neplacuta.

Situatii in care se poate beneficia de asistenta rutiera:

 • Defectiuni mecanice sau electrice;
 • * Chei pierdute sau incuiate;
 • * Accident rutier, furt, tentativa de furt sau vandalism;
 • * Pneuri taiate sau pana dubla;
 • * Lipsa curent sau baterie slaba;
 • * Lipsa combustibil, alimentare combustibil gresit.

*in situatile marcate cu (*), Hyundai Asistenta va organiza serviciile solicitate, dar plata acestor servicii raman in sarcina proprietarului/ utilizatorului.

Perioada de acoperire a serviciilor oferite gratuit de serviciul Hyundai Asistenta este pana la sfarsitul perioadei de garantie internationala, respectiv 60 de luni de la data livrarii autoturismului, in functie de modelul autovehiculului

·  Conditii generale garantie - autovehicule comercializate pana la 14.01.2011

·  Conditii generale garantie - autovehicule comercializate incepand cu 15.01.2011

·  Conditii de acordare garantie

"5 Ani Asistenta Rutiera"

In cazul in care autovehiculul se afla imobilizat, Hyundai Asistenta Rutiera este alaturi de tine si iti ofera prompt intregul suport, pentru a depasi situatia neplacuta, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Tractarea se efectueaza pana la cel mai apropiat reparator agreat Hyundai pe teritoriul Romaniei si in tarile din Europa.

Contact: 0753127127. Detalii suplimentare regasiti in pasaportul de service.

"5 Ani Verificari Tehnice Periodice Gratuite"

O inspectie vizuala specializata, gratuita, este realizata de catre reparatorul Hyundai asupra unor puncte cheie ale vehiculului, pentru a identifica si solutiona orice problema si a va asigura deplasari fara griji.

*Aceste inspectii sunt independente de intretinerea periodica.

"12 Ani Garantie Antiperforare"

Se acorda pentru piesele metalice care alcatuiesc caroseria autoturismului – capota, motor, capota portbagaj, hayon, plafon, usi, aripi, stalpi.

Sunt excluse vehiculele comerciale usoare si autoturismele utilizate in regim de taxi, scoli de soferi si serviciul de inchiriere masini.

In cazul in care autoturismul a fost achizitionat in scop comercial (scoli de soferi, taxi, companii de inchiriere auto sau transport marfa, dar fara a se limita la exemplele menţionate), garantia va fi acordata respectand aceleasi restrictii sau limitari ale perioadei prezentate in Pasaportul de Service, la capitolele "Ce nu este acoperit de garantie" si "Limitari garantii".

Garantia* autoturismului este acordata si asigurata de catre producatorul Hyundai Motor Company prin intermediul Hyundai Auto Romania si reprezentantii autorizati Hyundai.

Astfel, pentru orice tip de cerere referitoare la garantie, Hyundai Auto Romania si reprezentantii autorizati Hyundai isi rezerva dreptul asupra deciziilor finale. In Romania, garantia se aplica autovehiculelor Hyundai in conformitate cu Ordonanta nr. 21/ 1992 cu toate modificarile si republicarile ulterioare si Legea nr. 449 din 12 noiembrie 2003 modificata si republicata, implicit tuturor componentelor si dotarilor de prim montaj, cu care a fost vandut autoturismul si care prezinta defectiuni de fabricatie.

         *Garanţia se acorda doar pentru piesele sau subansamblele care prezinta defecte de fabricatie sau de material.

         *NU se acorda garantie pentru defectele aparute ca urmare a uzurii in timp sau a exploatarii necorespunzatoare a autoturismului.

         *Hyundai ofera clientilor 5 ani garantie fara limita de kilometri pentru toate autoturismele noi vandute prin reteaua oficiala din Europa.

Definitii:

Clientul inseamna o persoana fizica, companie sau orice alta entitate care cumpara (i) un autoturism nou Hyundai de la un distribuitor autorizat Hyundai, dar nu in scopul revanzarii acestuia, sau (ii) un autoturism Hyundai cumparat initial de la un distribuitor autorizat Hyundai de catre o persoana fizica, companie sau orice alta entitate, dar nu in scopul revanzarii.

Europa inseamna Spatiul Economic European si Elvetia.

Product added to wishlist

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai vizualizat, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, pentru statistica, campanii de marketing si sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.

Rezerva un Test Drive cu un autoturism Hyundai