Service autorizat Hyundai

Mecanica - Electrica - Tinichigerie - ITP - Daune

Complexul NEO Motors reunește echipamente de lucru si diagnosticare, scule şi utilaje la cele mai înalte standarde, însă, cel mai important rol in desfășurarea activității noastre o au cei peste 40 de angajați si colaboratori care lucrează acum pentru NEO Motors.

Echipa noastra este in dezvoltare continua, beneficiind permanent de cursuri de pregătire de specialitate astfel încât sa putem indeplini cele mai inalte standarde de calitate si satisfacție ale clienților noștri.

  • Mecanică
  • Electrică
  • Reparații caroserie
  • Vopsitorie
  • Constatări daune
  • Decontare directă
  • Inspecție tehnică periodică

Viziune

Cu o viziune clară asupra următorilor paşi în dezvoltarea business-ului pe o piaţă în revenire și cu misiunea de a furniza întotdeauna produse de top de pe piaţa auto europeană, Neo Motors este partenerul tău de încredere în servisarea autoturismului tău marca Hyundai.

Am construit Neo Motors cu principii solide în care satisfacţia clientului şi motivarea personalului sunt elementele principale și cu un set de valori în care CLIENTUL este tratat cu profesionalism şi cu demnitate.

Contact

Intră în legătură cu echipa noastră

Gabriel Cristea - Director After Sales

Vitorio Nicolaescu - Director Service

Catalin Prapugicu - Consultant Service

Punct de lucru

Gasește punctul nostru de lucru pe hartă
Product added to wishlist

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai vizualizat, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, pentru statistica, campanii de marketing si sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.

Rezerva un Test Drive cu un autoturism Hyundai